Passer maleriet på min væg? Og hvordan ser det ud med de andre malerier i rummet eller i min indretning? Det er spørgsmål, du sikkert har stillet dig, når du søger efter billedkunst til dine vægge. Læs mere nedenfor.

COVID-19 gør det ikke nemt at komme ud med mine malerier. Udsigterne til at udstille trækker bestemt også ud. Så jeg må være kreativ særligt overfor dem, som tidligere har vist interesse for mine oliemalerier og akvareller. Derfor kan du nu sende et foto af din væg lige præcis der, hvor du gerne vil hænge et af mine malerier – og få vist, om det passer ind i rummet.

Jeg håber, at jeg med det nye tiltag kan hjælpe dig i dit køb, så du føler dig mere sikker i din beslutning.

Jeg ser frem til at modtage dit foto af din væg.
Læs mere på Test et maleri på din væg.

Eller er du allerede klar? Så send dit billede af din væg på e-mail til cuno.soerensen@outlook.com.

Du kan også sende dit billede til mig i en besked på min facebookside. Husk at notere, at det drejer sig om en test på din væg derhjemme.

Test et maleri på din væg online