Persondatapolitik og cookies

Her i min persondata- og cookiepolitik finder du information om, hvilke oplysninger jeg gemmer om dig, når du bruger cunokunst.dk.

Du får her en gennemgang af, hvad jeg bruger data til og hvordan jeg opbevarer dem.

Jeg behandler altid dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven og de gældende love i Danmark.

Siden her bliver løbende opdateret. Sidst opdateret den 29. september 2019.

Persondatapolitik: følgende oplysninger får jeg, når du:

  • besøger og bruger cunokunst.dk
  • ringer eller sender e-mail til mig
  • skriver til mig via formularen
  • skriver til mig via sociale medier.

Hvilke persondata gemmer jeg

Jeg gemmer din e-mailadresse og din besked, når du sender mig en e-mail. Jeg opbevarer dine beskeder i et år.

Enkelte data kan jeg være nødt til at gemme i op til 5 år. Det gælder f.eks. de informationer, som jeg får af dig på f.eks. en faktura eller fra en MobilePay-betaling.

Hvilke persondata deler jeg med andre

Det er kun anonyme data, som når du klikker rundt på cunokunst.dk, som bliver samlet og delt anonymt med analyseværktøjet Google Analytics. Jeg bruger ikke scripts på min hjemmeside til at målrette min annoncering på andre medier.

Via Google Analytics indsamler og behandler jeg følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider der bliver klikket på. Det er data, som ikke er personhenførbare. Min Google Analytics opbevaring af bruger- og hændelsesdata er sat til at gemme disse oplysninger i 38 måneder.

Hvad gør du, hvis du vil have data slettet?

Kontakt min dataansvarlige, så sørger hun for at slette dine data hurtigst muligt.
Dataansvarlig: Marianne Brahe, til@mariannebrahe.dk eller telefon 60 37 57 07.

Personfølsomme data – jeg gemmer intet på skrift eller på mail

Personfølsomme data er i ordets bedste forstand, nemlig: personlige oplysninger, som er ekstra følsomme. Det kan være din økonomi, politisk holdning eller dit helbred. Jeg gemmer kun personfølsomme data efter aftale med dig – og jeg gemmer kun følsomme data, som du vælger at give mig. Du kan f.eks. mundtligt have fortalt mig om nogle udfordringer med din forretning eller andre ting. Disse vil ikke blive nedskrevet eller delt med andre.

Husk, at hvis du kommer til at dele noget personfølsomt på e-mail til mig, så er dine oplysninger ikke beskyttet, da e-mailsystemer ikke kan garantere dette.

Cookies

cunokunst.dk bruger også cookies til at indsamle anonyme data om brugen af hjemmesiden. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere både brugervenligt og optimalt.

Cookies bliver gemt på din computer, mobil eller iPad, så Google Analytics kan tælle nye og tilbagevendende besøg. Cookies indeholder ikke virus og kan ikke skade.

Sikkerhedscookies

Jeg bruger Wordfence-plugin, som er et sikkerhedsprogram, der indsamler IP-adresser og cookies fra besøgende på cunokunst for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb.

Cookies slettes af sig selv efter et vist antal måneder. Du kan også tjekke dette i din browser. Her kan du også slette dine cookies af og til. Se vejledning til, hvordan du kan slette cookies på minecookies.org/cookiehandtering/

Kontakt

Cuno Sørensen
Vorrevangs Allé 67
8250 Egå
Telefon: 42 54 21 90
Mail: info@cunokunst.dk

Følg mig på