Test et maleri på din væg

Passer maleriet i dine omgivelser?

Test et maleri på din væg, og det kan hjælpe dig til en beslutning. Det er uforpligtende at afprøve. Så føl dig velkommen til at prøve denne nyere funktion.

Sådan tester du et maleri

Du skal først tage et foto af din væg, hvor du gerne vil hænge maleriet. Forsøg at holde dit kamera/mobilens kamera i en ret vinkel ud for væggen, så er det nemmest at placere maleriet korrekt på din væg efterfølgende. Send dit foto til info@cunokunst.dk. Husk at notere, hvilket af mine malerier du er interesseret i, og at det drejer sig om en test på din væg.

Se også to eksempler nedenfor, hvordan en test på din væg kan gøres.

Når jeg har modtaget dit billede, får jeg det sat op sammen med det maleri, som du er interesseret i. Jeg kan have det klart i løbet af et døgns tid. Derefter sender jeg billedet retur til dig.

Hvis du alligevel ikke er interesseret i at købe, så binder du dig ikke til noget.

Test et maleri på din væg
Test et maleri på din væg online

Kontakt

Cuno Sørensen
Vorrevangs Allé 67
8250 Egå
Telefon: 42 54 21 90
Mail: info@cunokunst.dk

Følg mig på