Et lille indblik fra dagens fernisering i Skæring Kirke.

Endnu en hyggelig fernisering i Skæring Kirke løb i dag af stablen, og som altid var traktementet til mindst fem stjerner. Tak til de besøgende, som kiggede forbi, og tak for vin, kaffe, småkager og andre lækkerier fra kirkens kunstudvalg. Skæring Kirke har haft hele 130 udstillinger, og er meget engageret i den lokale kunst. Men faktisk rækker interessen også helt til Tanzania, hvor kirken støtter en gruppe lokale kvinders kunsthåndværk, som sælges i kirken.

Aarhusbugtens malergruppe

Jeg har været med i Aarhusbugtens kunstmalergruppe siden 2004, og har udstillet i Skæring Kirke hver sommer siden da. Mine malervenner dannede gruppen allerede i 2001, men der har været lidt frafald, så vi byder altid nye interesserede kunstmalere velkommen. Vi arbejder både med akvarel, oliekridt, akryl, oliemaling, tusch og grafik. Mange motiver er fra området, derfor navnet “Aarhusbugten”.

Udstilling til midt i august 2021

Hvis du ikke havde mulighed for at deltage til fernisering i dag, så er der rig mulighed for at kigge forbi Skæring Kirke og se vores udstilling til midt i august, og få et lille kulturelt indspark eller inspiration til egne kreativiteter.

Priser og kontaktoplysninger

Du finder priser og kontaktoplysninger på alle mine udstillede malerier. Du kan også købe lykønskningskort eller mindre akvareller i passepartout fra kun kr. 25 via MobilePay på 42 54 21 90.

Klik i fotos nedenfor, og se lidt stemningsbilleder fra dagen.