Passer maleriet på væggen? Og hvordan tager det sig ud mellem de andre malerier og i lige netop din indretning? Det er et spørgsmål, som du sikkert har stillet dig selv, når du søger efter billedkunst til dine vægge. Læs mere nedenfor.

COVID-19 gør det ikke nemt at komme ud med mine malerier. Udsigterne til at udstille trækker bestemt også ud. Så jeg må være kreativ særligt overfor dem, som tidligere har vist interesse for mine malerier og akvareller. Derfor kan du nu sende et foto af din væg lige præcis der, hvor du gerne vil hænge et af mine malerier. Så kan du se, om maleriet passer ind dit rum.

Jeg håber, at, jeg med “Passer maleriet på væggen?”, kan hjælpe dig i dit køb, så du føler dig mere sikker i din beslutning.

Læs evt. mere på Test et maleri på din væg.

Passer maleriet på væggen? Sådan gør du

Det er meget simpelt at teste, om maleriet passer på din væg. Du tager et foto i en god kvalitet, sender det i en e-mail enten til info@cunokunst.dk eller i en besked på min facebookside. Husk at notere, at det drejer sig om en test på din væg.

Jeg ser frem til at modtage dit foto af din væg.

Passer maleriet på væggen?
Passer maleriet på væggen?